Gáncsos Nikolett vagyok és már gyerekként imádtam szín szerint rendezni a ruhákat a gardróbban vagy diákként megszervezni az osztálykirándulást- beleértve a költségvetést is. Ahogy teltek múltak az évek a lelkesedésem és elhivatottságom kemény munkával párosult.

Magas színvonalon működő cégek vezetőjeként mindig is az volt a célom, hogy csapatommal értéket teremtsünk és minőséget közvetítsünk a vendégek, vásárlók felé. Olyan belső motor hajt, ami lehetővé teszi meglátni és elérni a nagy célokat a kis lépéseken, körültekintő előkészítésen és kreatív szervezésen túl. Stratégiai tervezőként fontosnak tartom felmérni és megismerni a piaci feltételeket, valamint a cégvezető saját motivációját a megvalósítani kívánt terven felül. 

Több mint 10 év tapasztalattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy saját vállalkozásba kezdek és igyekszem minél több területen helytállni és támogatni jövendőbeli ügyfeleimet.

Önnek, mint egyéni vállalkozónak, cégvezetőnek, keményen dolgozó anyának, állandóan rohanó menedzsernek a legértékesebb kincs az idő. Éppen ezért fordítsa arra a figyelmét és idejét, amiben Ön a legjobb- a többit pedig bízza ránk. Magasan képzett virtuális asszisztenseim felszabadítják az idejét, így összpontosíthat vállalkozására, családjára, a fiókban porosodó tervekre és álmaira.

Céges támogató feladatok és projekt tervezés mellett célom, hogy a szabad idejét is gondtalanul töltse. Éppen ezért legyen szó nyaralás szervezésről, meglepetés eseményről vagy az otthoni teendők hatékony megtervezéséről- mindenre egy válaszom van:

The Planner- Több mint egy asszisztens. A megoldások szakértője.